no brain, no pain


Förlåt för att jag har vart så sjukt dålig på att uppdatera men jag har bara inte orkat. Skriver lite om idag för idag har det inte hänt något... ännu.
Klockan 8:15 skulle vi vara i skolan i "vårat klassrum". Alla har eget klassrum förutom vi så vi fick vara i musiksalen. ;sss
Men sen gick vi ner till gympa salen och kollade på uppträdanden, 2 i nian fick stipendium, vår rektor sjöng med några magistrar och min musik magister. Plus att min musik magister sjöng fel, och han ska vara musik magister... -.-. Sedan gick vi tillbaka till "vårat klassrum" där fick vi en varsin glass, och kolla på en powerpoint från året med massa bilder på klassen. Så klart minst tre bilder som var jävligt fula på mig. Mihih, men man måste ju bjuda på sig själv (aa' Men vid 10 gick jag och Liza hem, eller vi tog sälskap sen när jag hade kommit hem bytte jag om sen kom min älskling Amanda Ljungberg. Vi kollade på film och åt glass ;$$$, sen gick vi in på varsin data och flumma. Men vid 16:00 gick vi till bussen och åkte till ektorp centrum där vi gick till Hudspecialisten, sen gick vi och åt pizza :$ fettisar (hh' Sedan åkte vi hem , hände väll inte så mycket mer.
kysss

Kommentarer
Postat av: Liza

min mamma & pappa såg er när ni åt pizza, hah :) <3

2009-06-12 @ 13:31:26
URL: http://lizaaaas.blogg.se/
Postat av: nathalie

vi såg dina föräldrar också :D <3

2009-06-12 @ 21:19:50
URL: http://sommars.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0