dalarna

shululu,
nu är jag i Dalarna hos morfars syster. Det är typ as mycket snö, hela vägen hit tog jag och Victor jättemånga bilder. As jobbigt att sitta i bilen , och nu sitter en as jobbig 4 åring bredvid mig. Hon typ tjatar på oss att hon ska få spela ett spel som vi inte änns spelar. Mohaha* arg. (a) Hoppas det är mat snart , är jättehungrig. Ikväll måste jag göra matte läxa så jag vet inte om det blir någon uppdatering. Men imorgon kommer jag ladda in bilderna från bilfärden. Blev skit bra bilder. Men nu pallar jag inte skriva något mer.
 
- jag och kusin victor :) , ser förjävlig ut, konsentrerade nog inte på vad jag gjorde :P
H U G S & K I S S E S

morbror is tha shiet

Tjolahoppsan,
nu sitter jag vid tvn och kollar på the simpsons. Den är bra, eller är jag den ända som tycker det? Får väll hoppas att det inte är det. Längtar till imorgon. Nu har jag precis packat klart allt förutom smink och tandborste och tandkräm. Snart, klockan åtta ska mamma och jag gå till morbror som bor några hus härifrån. Bara för att min morbror är bäst. (a) Men nu har simpsons börjat igen.

-gammal bild.
H U G S & K I S S E S

torsdag

Shululu,
glömde att skriva om gårdagen, som sagt, jag var med Liza. Vi hade skit kul, vi kollade på två filmer och jag höll såklart på att somna när vi kollade på dom . Sen gick vi ut och lekte i snön. (a) Jag var som alltid flumm , så jag sa till alla på min msn att dom var fjortisar och emos så typ as många fick damp. Men alla vet att jag är flumm & knas 24 / 7 så ingen fick mega damp iaf. Här kommer lite bilder från igår.



sjuka bilder, jag vet , men är man flumm så är man (a)

H U G S & K I S S E S


sommar kläder?

Hola.
Dagens klädsel är inte precis vinter / vår kläder , men jag har bara vart hemma så det blev mys kläder ((:


halsband : usa
linne : gina tricot
shorts : h&m
vita tights : typ h&m
bolero eller vad det är : h&m
H U G S & K I S S E S


96 jeans = fjortis byxor?

Helluu,
glömde att lägga in bilderna på gårdagens outfit , så här såg man ut igår då .


jacka : stadium
jeans : g-star
linne under : gina tricot
, inga accecoarer , tråkig outfit men ja, får vara glad att jag har kläder iaf . Varför säger alla att 96 jeans är fjortis kläder? Bara för att fjortisar har sånna. Lixom hallå öppna ögonen, man är inte fjortis bara för att man har dyra jeans. Fjortis är ju ett beteende smarton. :)
H U G S & K I S S E S

packning

Shululu,
hur mår ni? Jag mår iallafall jätte bra. Nu håller jag på att packa. Det är jätte jobbigt. Jag får ju inte ha med mig för mycket, så man måste välja mellan gråa ksss mjukis byxor, och mörkblåa boo kfum mjukis byxor. As jobbigt , för jag vill ha med mig båda. (a) Snart måste mormor komma med min kamera, måste ha med mig den till fjällen ju. Annars blir det inge kul. Hela min soffa är täckt av kläder. Omg,  till 8 dagar. Jag har as mycket läxor att  göra nästa vecka så jag borde göra lite läxor nu. Så jag skriver nog mer lite senare för jag pallade inte åka in till stan och köpa den där tröjan.

här är mina "kusiner" som jag ska åka upp till fjällen med . ((:
H U G S & K I S S E S

s.l.a.g.a.r.e today

Shoo sweeties,
idag ska jag vara med lilla Liza. Vi ska kolla på film och flumm, och troligen ta foton efter som att vi alltid brukar göra det. Men jag har inget intressant att skriva just nu. Liza har fått en ny mobil nu, som typ liknar min, fast är rosa. Hehe ((: Nu får det fanimig bli fredag så att jag kan få min jacka , sen måste det bli lördag, så att jag kommer till dalarna, eller jag längtar till söndag. Det här blev muppat. Snart kommer nog lilla fjortis Liza hit. Hon borde vara klar snart. Annars dampar jag? :O Men nu får ni ha det bra,

H U G S & K I S S E S


nacka forum

Shoo sötnosar,
idag skulle jag ha vart med Liza men det ändrades. Så mamma och jag åkte till nacka forum för att skaffa mobilt bredband sak fast vi redan har gjort det. Men ah det är svårt att förklara. Vi kom hem för ett tag sen, så ikväll kommer Ulf , som alltid. På lördag fyller han år. Grattis. När man går i nya delen av Nacka forum känns det som att man är i en kall verision av Californien. Nu tänker ni säkert : " hur vet hon det? " joo , för er som inte visste så har jag var i nästan hela USA eller så har jag vart i hela. Kommer inte ihåg exakt. Slå det. ;) Men nu måste jag packa klart, och sedan göra lite läxor så att jag slipper göra dom där uppe.

H U G S & K I S S E S

I MISS U SWEETHEART

Heej,
nu sitter jag vid datan igen. På fredag ska jag och Sofia köpa dom här snygga jackorna:

snygg eller vad?
Guu ' vad jag saknar dig Liza. Imorgon ska jag vara ett litet tag med Liza. Kulit värre eller vad?
H U G S & K I S S E S

stockholms stad

Hejj allihoppa.
Idag har lilla jag vart i stan med två underbarn, Caroline Möller och Sofia Arkrot. Hela vägen in till stan där jag skulle möta dom pratade jag i telefon. Kommer säkert få världens räkning. xD Det var iallafall as kul. På fredag ska jag och Sofia in igen och köpa en tröja/jacka. Den är as snygg och det är rea. Så på fredag blir det mer shopping med saker jag ska ha med mig till Fjällen. Men jag hinner inte kolla i massa affärer på fredag för på lördag morgon åker vi till dalarna och sover somsagt över hos morfars syster. Men på Söndag är vi i Idre. Får inte glömma att ta massa bilder. Jag kom hem vid typ halv två. Fick vänta på bussen as länge. Men jag har redan hunnit titta klart på två filmer. Är as trött har bara sovit högst sju timmar så jag orkar inte göra ngt annat än att sova. Får inte bli sjuk tills vi åker. Men nu ska jag kolla på film igen, som sagt är jag trött som alltid.
H U G S & K I S S E S

chokladkaka

Hejj,
nu har jag precis gjort min chokladkaka / tårta, för att Ulf är här så tänkte jag vara snäll och baka . xD Jag är inte klar, måste bara vänta 40 minuter på att den ska bli klar ur ugnen och sätta på glasyr. Men nu chattar jag förfullt så jag hinner inte skriva för alla dampar då. Men ha det bra så länge.
H U G S & K I S S E S


lockigt

Shululuu,
dagens outfit är äkta natha stil, sportigt.



halsband : grekland eller turkiet
nya jackan : stadium
rosa t-shirt med tryck : gina tricot
jeans : gina tricot
H U G S & K I S S E S

ny jacka

Hellluuu, sweeties.
Idag har jag, mamma och morfar vart i Nacka forum. Där träffade jag mattias i min klass. Kulkul. Jag köpte en jacka. Eller den är som en adidas "jacka" fast det inte är märket adidas. Svårt att förklara. Så klart köpte jag en smoothie. Jummi. (a) Vad mer har jag att berätta? Jo, juste mamma och jag skaffade mobilt bredband så jag kommer inte få comviq kompis. Skriver mer ikväll om jag hinner.
H U G S & K I S S E S

mycket snö

Shoo,
idag ska mamma och jag åka till Nacka forum och kolla om jag inte kan få mobilt bredband i stället för comviq kompis. Mycket bättre enligt mig iallafall. Då kommer jag försöka blogga varje dag i Idre. Jag har inte hunnit ta foto på dagens outfit för batterierna i kameran tog slut. Men när vi har kommit hem från Nacka forum kan jag lägga in en bild. Jag saknar min bästavän Liza jätte mycket. Måste träffa henne snart. Nu gör jag inte så mycket, bara väntar på att mamma ska bli klar så vi kan åka. Jag kanske köper något mer, men jag vet inte om jag hittar något. Måste spara lite till resan och hela lovet. (a) Imorgon ska jag nog vara med Caroline. Skriver mer ikväll.

H U G S & K I S S E S


sweet dreams

Good natt bloggen, och alla läsare,
ändrade planer för idre. Vi åker på lördag istället för söndag och sover över hos min morfars syster i Falun. Så fortsätter vi till Idre därifrån. Eftersom att vi har 2 barn i bilen blir det lite jobbigt att åka 6 timmar i sträck. Antar jag iallafall. Snart borde jag packa för jag åker till morfar på lördag och hinner nog inte packa på torsdag eller fredag. Jag behöver ha med mig :
* datan.
* vanliga kläder
* snowboard kläder
* smink
och mycket mer. Fåfäng som mamma,. Äpplet faller inte låångt i från trädet som man brukar säga. (a) Vill åka snowboard nu! Men kameran hänger med upp så det blir bildfrossa när jag kommer hem igen. Nu måste jag gå och lägga mig. Är hur trött som helst.
Trött , tröttare , tröttast. Det ända jag kan säga nu är , godnatt, sweet dreams.
H U G S & K I S S E S


mörkgrön

Tjululu,
kanske skulle ha med dagens outfit? Tänkte väll det. Dagens outfit är inte det som jag brukar ha på mig precis men det funkade iallafall.



deadem : kicks
svarta hårspännen : kicks
toffs med "hårförlägning" : glitter
palestinasjal : afghanistan
mörkgrön t-shirt :mammas jobb
rött linne : gina tricot
jeans : gina tricot
rosa/rött nagellack : mammas nagellacklåda
H U G S & K I S S E S

photoshop

Hej och hå,
nu sitter jag och fixar bilder på photoshop, så jag kom på att jag kan lägga ut någon eller några på bloggen. Bra ide va? (a)



- allvarligt photoshop äger allt ((:
H U G S & K I S S E S

be who you are

Hej sötnosar,
idag vaknade jag för tidigt. Det är skit jobbigt när katterna kommer in i sovrummet och springer runt på sängen så man då och då får en tass i ansiktet. Men så klart kunde jag inte somna om när jag hade slängt ut dom ur rummet. Nu snöar det bara mer och mer. Jag som trodde att vintern var slut nu och att det var på väg att bli vår. Men nej jag hade fel. Idag ska jag nog ringa någon kompis, pallar inte vara hemma hos pappa och ha tråkigt. Ikväll kommer Ulf hem till mamma och mig. Eller han är nog redan där när jag har kommit hem från pappa. Men vi får se vad som händer idag. Jag vet inte vart Liza är för hon svarar inte på mobilen och hon har inte vart hemma på hela helgen. Liza sätt på mobilen! Varför vill du ha en ny mobil om du inte änns har på den? :S Men vilka mer än jag vill att Liza ska börja blogga igen? :)
juste, bbörja kommentera mera! Spelar ingen roll om det är dåliga eller bra kommentarer. Dåliga får man lära sig av och förbättre och bra kommentarer är alltid roligt.
H U G S & K I S S E S


vill till idre!

Helluu snyggingar,
nu sitter jag i soffan i Emils rum och spelar GH3 ( guitar hero 3) Inte dagens höjd punkt men det duger. Gissa hur mycket jag längtar till idre?! Shit , längtar as mycket. Men det skulle ha vart bättre om jag skulle ha fått ta med en kompis. Men det fick jag inte ,eller jag fråga inte. Men bilen är redan proppfull. :/ Nästa år måste jag åka med en kompis eller våra familjer måste åka upp tillsammans. Skulle vara as kul, antingen Caroline, Liza, Sofia eller någon annan. För Caroline och jag har kännt varandra sen vaggan och våra föräldrar är typ bästavänner, Liza har jag alltid kul med , och Sofia har jag kul med och hon vill också åka snowboard. Hmm.. men det är långt kvar till nästa år. Right? Jag är hur proppmätt som hälst, tre rätters middag blev det idag :O Gaash, känner mig tjock. Ge mig idre? snälla.. :)
H U G S & K I S S E S


photo's




första bilden : jag och Liza när vi hoppar ner i poolen i sommras. saknar <3
andra bilden : jag under vattnet, fotograf : emil. i sommras , saknar <3
tredje bilden : jag leker pappa på hans jobb på ngn fest (a) man måste ju bjuda på sig själv ((:
hahah, dom här konstiga bilderna hittade jag på pappas data, xD
H U G S & K I S S E S

bord pingis

Shabba,
idag har det inte hänt så mycket. Har bara vart och handlat och spelat pingis med lillebror. Tråkig dag alltså. Hoppas det blir roligare imorgon. Ikväll händer väll inget specielt, eller jo ska försöka göra så att någon vill köra något spel eller något. Annars blir det så tråkigt för Emil ska ha datan som vanligt. Tråkig början av lovet. Hahaha, jag gjorde iordning Emil så han såg ut som en fjortis idag, och i mat affären kritiserade jag typ allas klädsel. Mohaha * humor. Pille gör semlor till ikväll får se hur det går, blir säkert as gott. Jag kommer bli fet! Hmm, ska kanske lura ut Emil till knark berget och skrämma honom (a) haha nej men vi får se vad som händer ikväll. Skriver kanske ett inlägg ikväll, får se.

- jag älskar photoshop ((:
H U G S & K I S S E S

mjukisbyxor

Shululuuh,
dagens outfit är värsta mysoutfiten,


halsband : ur & penn
mörkblåa linnet : gina tricot
vita linnet : gina tricot
umbro jacka : stadium
mjukisbyxor : boo kfum
H U G S & K I S S E S

emelie är i italien

Hello cuties,
igår åkte Emelie till italien för att åka skidor i en vecka med familjen. Saknar dig redan älskling! Men vad som händer idag vet jag inte riktigt förutom att mamma kommer med min väska och att vi ska handla. Men det hände mer saker igår så jag kan prata om det istället. Pappa är absolut bäst på att göra vårrullar! Dom kan faktiskt ingen slå (a) Efter middagen satt Emil och jag framför tvn och kollade på skräck filmen på 6an som hette typ någonting med lamm. Haha inge bra minne. Nu är det ett lager av snö på marken, as fint, men jag tycker att det ska bli varm sommar nu. Så att man slipper frysa hela tiden. Snart måste jag få datan, måste fixa lite bilder på photoshop. Ha det bra,
H U G S & K I S S E S

ingen idrott

Shoo breeh,
idag har det vart skola, fast bara två lektioner. Efter som att vi simmade igår och slutade 2 timmar senare slapp vi idrotten idag. :O Vem vill bli av med idrotten?! Inte jag iallafall. Så vi slutade 11.25. Pappa hämtade mig efter som att det är hans helg, och jag hade glömt nycklarna hemma så mamma kommer med mina saker imorgon. Smart värre? :O Men nu händer inget roligt. Om 40 minuter typ kommer Emil hem från sin träning, och då ska han ha datan. Men jag får väll sova då, (a) är typ as trött! Fan asså, mormor har fortfarande min kamera, vill ha den nu! Ikväll blir det fredags mys så jag kommer nog inte hinna skriva något ikväll tror jag. Nästa söndag drar jag till idre fjäll i en vecka. Längtar! Men vi får se vad som händer senare.

H U G S & K I S S E S

alla <3 dag

Hej bloggen, hade tänk blogga lite mer för jag hade tänkt sluta på friifdrott hinner inte med allt.
Igår var det alla hjärtansdag dåra. Dagen började med att jag och Liza åkte in till kungsträdgården och  åkte skridskor i typ 1 timma. Jag är ju sååå himla "bra" på det så jag ramla. Vilken överraskning va? ((: Sen kom hennes pappa och hämta oss och körde oss till mc donalds, vilket fetto man är. Men sen åkte vi hem till mig, när vi var här så gjorde vi inte så mycket , eller Liza och jag satt vid datan , men jag behövde göra mig iordning så det var mest hon som satt vid datan för mamma och jag skulle på middag hos hennes kille. Men Liza var hemma hos mig i typ 1,½ timma för sen behövde vi åka. Hemma hos Ulf var det fett kul. Vi typ spelade kort, neger och president och vänd tian, och så klart fick jag hjälp att vinna över hans älsta son, med hjälp av hans yngsta son. Haha, jag är alltid minst xD Men sen kollade vi på melodifestivalen, hahah sjukt dålig och tråkig och torr humor oO Eller vad tycker ni? Vilket jävla slöseri på pengar . Varför skämde Markolio ut Orminge för? :O Men efter att den hade varit körde vi kort igen och sedan kollade vi på bruce den alls mäktige, hahah så jävla skön. Men nu måste jag göra hemkunskapsläxan.

H U G S & K I S S E S


sovmorgon

Godmorgon, idag har vi sovmorgon, vad mer har jag att säga? Joo, jag kommer nog inte blogga lika mycket längre, måste göra massa läxor, vara med kompisar och träna. Fan vad jag älskar tennis och friidrott och det tar as mycket tid, men sakna mig inte för mycket om jag inte skriver varje dag, ;)
H U G S & K I S S E S


friidrott

Tjingeling.. (?) ((:
Nu har jag nästan precis kommit hem från träningen , eller för 2 timmar sen, men nu skriver jag blogg inlägget iallafall ((: Dagen har vart ganska seg, innan träningen flummade jag och Moa hemma hos henne, typ när hon var i köket skulle jag gå till henne, och så hoppade båda från dörren och så hoppade vi in i varandra xD
På träningen så hade vi inga tränare, för dom skulle på någon sak, så vi fick ett papper där det stog vad vi skulle göra så det var ju typ som fys, dom typ. Jag måste ha gjort något helt fel för mitt ben hoppa typ ut led så att det kändes som att jag hade brytit lårmuskeln , aj som faan säger jag bara. Så jag kunde inte springa ordentligt för att det gjorde så ont , så jag var typ en utav dom långsammaste idag. Skit också. Men nu kommer jag nog få världens träningsverk.
Men nu var det nog inget roligare från idag, orkar inte skriva mer plus att jag hann inte ta foto på dagensoutfit.
H U G S & K I S S E S


Till I Collapse


Till I Collapse drogar jag mig med , (a) Haha, dagen har vart sämst, eller bara för att jag hade fel skor fick jag inte vandra i 5 timmar. Tog fel skor , så jag fick gå till mormor, och slapp det . Lite segt men vafan , slapp frysa ihjäl som alla andra gjorde, och alla säger att jag inte missade något, haha, det får jag hoppas (a) Men nu är mammas boyfriend här idag igen. Han bor ju typ här . Men jag pallar inte ta foto på dagens outfit men så här var jag kläd idag :
- everest fleece fast itne i fleece tyg utan något annat,
- skid underställ
- pösiga jeans för gina tricot
- sockor
jupp det var dagens outfit,
juste efter att dom hade slutat så gick jag hem till moa, det var kul som vanligt. Men nu hinner jag inte skriva mer, är mat snart.
H U G S & K I S S E S

tisdagendentiondefebruari

Hej blogg och alla läsare, kommentera kanske? ((:
Idag har jag haft tennis träning precis efter skolan, det gick ovanligt bra ju. Haha, och så klart ska thomas prata massa skit, som man inte fattar dåra. xD Men imorgon ska vi vandra, eller halva klassen ska till kungsbacken, asså sämst att jag valde fel... -.- Men då kan jag ta lite bilder imorgon dåra, ett plus iallafall, eller det kunde jag ha gjort på kungsbacken också. Asså damp! Men idag på profilen fick vi göra ett manus till : att våga säga nej. och då är jag mobbaren, elias den som blir mobbads bästavän, ellie typ min kompis som typ mobbar alexander med mig, och alexander blir mobbad, så på tisdag ska vi visa upp det för klassen. Men ikväll ska mammas kille sova över så det kanske inte blir så mycket skrivet , eller så blir det de. Vi får se. Här är dagens outfit iallafall :)


everest jacka - stadium
brun kofta - gina tricot
svart tunika - gina tricot
tights - vet inte xD
benvärmare - h&m
reebok skor - stadium
halsband - ur & penn typ
H U G S & K I S S E S

måndag kväll

Hejhej,
nu sitter jag här och snackar på skype med några wnb emos, som kallar mig och amanda emo, haha aa eller hur att vi är emos. Nu stängde jag ner, pallade nte snacka med dom och Amanda skulle äta middag, och för några minuter sen gick mormor till morbror som bor några hus bort. Imorgon är det skola som sagt, och efter skolan är det tennis, underbart eller vad? Undra vad vi ska göra på gympan.. men nog om morgondagen. Idag har jag tagit massa bilder , eller några iallafall. Men snart måste jag fixa väskan till imorgon. Haha, amanda gör mig flumm varje gång jag chattar med henne. xD Men NU måste jag värkligen göra i ordning väskan.
H U G S & K IS S E S


bildregn




bild 1; model: jag , fotograf: jag
bild 2; model: jag , fotograf: jag
bild 3; model: jag , fotograf: jag
bild 4; model: snön, fotograf: jag
nejmen hejsan igen (a)
Jag hade lite tråkigt så jag tog massa bilder, haha, alla var lite roliga ((: Men idag orkade jag inte göra något med Moa, plus att hon var skit trött. Så nu sitter jjag och drogar miig med musik och funderar på att ta mera bilder. Vi får se, ikväll sover mormor över så jag får sovmorgon , och mamma sover över hos sin kille så mormor och jag får ha mys eller så sitter jag vid datan som jag alltid gör (a) okej inte direkt, men imorgon är det träning så jag kan inte skriva lika mycket.
H U G S & K I S S E S


Outfit ; Måndag


blå / vit rutig knuten shorta - bikbok - kommer inte ihåg kostnaden.
vitt linne - gina tricot - typ 99 :-
ljusblå / mellan blå jeans - gina tricot - typ 500 :-
H U G S & K I S S E S

studiedag

Halloj alla glada,
idag är det STUDIEDAG! Man är ju nästan överlycklig (a) Men idag ska jag kanske vara med Moa Vallander, men jag vet inte. Men vi får se, och ni får läsa ikväll , för då borde ju jag ha vetat ifall jag har vart med henne eller inte. Men jag vaknade för typ 1 timma sen, så nu är det lite slappt här, är as trött. Shit, lilla Moa blev sur för att jag inte kom på träningen, och jag är sur på mig själv. Ja, får väll gå på torsdag dåra. Jaadu.. igår fick jag tag på min kusin i USA på facebook, (: Älskar henne. <3 Orkar inte skriva mer skriver nog mer ikväll.
H U G S & K I S S E S

dagens outfit ; söndag


* boo kfum t-shirt - rackethallen - 200 :- typ
* ljusblå/mellanblå jeans - gina tricot - 500 :-
H U G S & K I S S E S


gäster

Helluu'
nu har jag precis ätit middag, vi har gäster här, eller snarare en gäst. mamsens boyfriend. Hahaha, han är fett skön (a) Men bara för att han kom idag så missade jag min träning, :( hhahah sur.. men det är roligt iaf, eeh asså svårt att förklara. Men allvarligt jag vet inte vad jag ska säga eller skriva. Jaa, det får väll räcka för idag, om någon vill göra något imorgon call me. :)
H U G S & K I S S E S

H O M E

Hej sweeties,
nu har jag nästan precis kommit hem från papsen. Guud vad jag saknar alla, fast jag bara har vart borta 3 dagar. Men jag vill gå på min träning! :( Men man får inte alltid som man vill.. på tisdag är det tennis dåra, och på torsdag är det friidrott och på söndag är det friidrott. Lycklig man blev nu dåra. Hoppas man hinner med läxorna, annars får jag väll plugga 24/7, och inte vara med kompisar lika mycket. Nu ska jag ladda in lite bilder från mobilen. Vad tycker ni om den nya headern? xD Emil gjorde den. Menmen , som sagt jag saknar er älsklingar.

bilder säger allt, liza jag älskar dig ,
H U G S & K I S S E S

sunday

Heyy,
idag är det söndag som alla vet . Eller det står ju som rubrik ifall du inte visste att det var det . ;) Jag är fett med överlycklig ingen träningsverk hära! Men skit samma, nu sitter jag iallafall med en utav laptopens i knät och kollar på "alla älskar Raymond" , det programet är bra ju . (a) Guud vad skönt, idag ska jag få spa behandling i vårt spa. Men nu vill jag bara sova , och göra om bilder på photoshop. Men jag kanske skriver mer ikväll, imorgon är det ju som sagt lovdag, :) Kan det bli bättre? Hahah, aa det kan det . Men skriver som sagt kanske mer ikväll orkar inte nu iallafall .
H U G S & K I S S E S

the killers - when you were young


inte min smak , men den här låten är fan bra (a)
H U G S & K I S S E S

oh my gud

Hejsan,
nu sitter jag och chattar förfult med min Moa. Hon säger att man måste tävla minst 2 gånger om året annars blir man kickad. Omg! Man måste springa 5 kilometer, fett jobbigt! Gash, jag kommer säkert bli kickad. Hmm.. men jag får väll börja jogga så jag får upp kondisen. Annars kommer jag inte klara det. Hoppas jag kan gå på träningen imorgon fast vi ska jogga 3 km och jag har träningsverk och igentligen bara vill sova så är det bra att bli av med allt som man har smällt i sig i helgen. Men nog om friidrotten. :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu tjatar lillebror på ifall jag är klar, och det är jag inte fast jag har sagt i 30 minuter nu :" jaa , snart! " fast jag inte är det (a) Men han ska fixa massa headers till mig, men jag vill också vara inne på datan (aa' Vill hem till mamma nu och sova i min super duper sköna säng , och mörkar rum som inte är helt upp lyst på mogonen så att man vaknar klockan 8 varje morgon. Vill att det ska vara söndag nu, vet inte varför eller jo , för snart kommer nog pappa och Pille upp och säger stäng av datorn. Men nu kan jag berätta lite vad som händer, jo jag sitter vid datan och gör om bilder på photoshop elements 5 , men nu fixar jag en bild på Moa.
Dagens outfit:
Men nu får det räcka, orkar inte ta foto på dagens outfit men så här är det : mörkblå boo kfum mjukis byxor-boo kfum (rackethallen), svart umbro jacka - stadium, vit / rosa t-shirt- ellos.
H U G S & K I S S E S

ny header

Hej, nu har jag gjort en ny header, igen, jag blir ju aldrig nöjd? Men nu får det vara den ett tag nu.
H U G S & K I S S E S

saknar liza

Hej!
Nu sitter jag vid datan för första gången idag, rekord (a) eller inte. Men imorgon skulle jag ha haft träning men jag kan inte gå efter som att vi kommer få gäster. Så ingenträning för mig imorgon, och då skulle jag ha dött om jag skulle vara med för jag har sån träningsverk att jag inte änns kan gå upp till övervåningen. xD Men på torsdag ska Sofia följa med på träningen för hon vill prova friidrott så då måste hon börja i mitt lag som jag ska börja i. Men nu är det guitar hero som kallar, skriver kanske mer ikväll. Juste rubriken säger allt, jag saknar dig gumman! <3 och ge mig användar namnet och lösenordet till din blogg så att jag kan läsa den för du har ju gjort så att ingen kan läsa den,
H U G S & K I S S E S


hemma hos pappa

Hej,
idag slutade vi klockan 13.10, skit sköönt och något som var ännu bättre var att vi hade sovmorgon till kl 9.10 eller bara jag, Liza & Moa för vi har spanska på måndagar och onsdagar medans alla andra har på onsdagar och fredagar. Eftersom att mamma var ledig idag körde hon mig till skolan så jag kunde få sovmorgon för en gångsskull. Igår var det träning som gälde som sagt, ska nog börja på det , eller jag vill det iallafall. Jag har världens träningsverk i armarna och benen och i magen, kan fan inte skratta utan att min mage tar dö på mig. :O Hoppas Sofia också börjar på det , för mamma ba: hur ska du hinna vara med Sofia och alla andra och alla läxor om du börjar på det också? Men jag hade såklart en lösning och hon ska nog komma och prova ngn dag med mig . Hoppas vill värkligen börja på friidrott men jag vill värkligen inte sluta på tennis. Nu är jag i varje fall hos pappa, lite långtråkigt eftersom att Emil är osocial , och jag vill inte sitta och kolla på let's dance med pappa och Pille. Plus att mina kompisar inte vet vart jag bor. Kan det bli sämre? Men istället så sitter jag här och laddar ner lite låtar till att vi ska vandra för jag vägrar att vandra utan att få lyssna på bra musik, liksom på onsdag ska vi vandra med LG ( lars gunnar )från 8.35 typ till 15.00. Jag vill vara sjuk då! Fråga mig inte varför jag inte valde kungsberget, dör snart.. Men på måndag slipper jag spanska eftersom att vi har studiedag, (a) Men imorgon kommer det säkert bli tråkigt, kanske ringer runt och förklarar vägen till mitt nya hus så att ifall ngn vill vara med mig, men vi får se om pappa har planerat något. Men nu vill jag inte ha den här sega laptopen, jag vill ha den vanliga som Emil har för jag vill skaffa ny header, blir ju aldrig nöjd (: Kanske skriver mer ikväll, får se får se.
H U G S & K I S S E S

as kul jue

Hej igen .
Nu har jag precis kommit hem från friidrotts träningen, det är as jobbigt men as kul (a) Men vet ni en sak? Jag slog mitt rekord på armhävningar! *overhappy * eller vad? Men snart är det middag och sen är det typ läxor och duschen som kallar och så måste jag packa och sen sova i min sköna säng. Är typ as trött nu. Imorgon har jag säkert träningsverk. Haha, nu orkar jag värkligen inte skriva mer, om jag inte skulle ha ont i armarna efter alla armhävningar och "tennisboll, fotbollar, basketbollar, pingisbollar" övningen så skulle jag kanske skriva mera. Så nu vill jag bara ha packningen klar , läxorna klara och sätta mig framför tv. Nej juste måste duscha först (a) Juste, eftersom att vi körde kula mest och för att jag är sååå bäst på det så lägger jag in en bild på det (a)

H U G S & K I S S E S


friidrott

Helluu. börja kommentera annars slutar jag blogga.
Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har vart i skolan & att det var prov. Hoppas det gick bra, men klockan 6 ska jag ha friidrotts träning, för att moa tvingade mig att träna med henne, så när jag ska till henne ska hon göra mig till fjortis sen ska vi träna oO' stackars mig (a) Men snart ska jag typ till henne, skriver kanske ikväll hur det gick . Är fan sämst på friidrott, men jag klarar mig nog :) hoppas jag.. ? :S Juste imorgon åker jag till pappa tror jag så nås mest på mobilen. Det snöar, fan asså! Kan det inte bli sommar nu? Jag har fått nog utav jackan ochatt frysa och snöbollskrig, vill bara bli brun och gå runt med linne och shorts.
H U G S & K I S S E S


hatar sprutor,

Heejj, BÖRJA KOMMENTERA
idag efter skolan så åkte jag till sjukhuset och tog gardasil spruta, det gjorde som in i helvete ont! Gash , kan inte göra ondare.. -.- Men idag höll jag på att frysa hjäl när jag och Sofia sprang ner till racket hallen och tillbaka på tio minuter, as kallt . Nu måste jag bara komma på något positivt om dagen, hmm.. det kan ta ett tag så jag pratar om något annat. Joo, juste. Liza var sjuk i dag, Liza du är alltid sjuk på onsdagar oO vad har hänt igentligen gillar du inte onsdagar på ngt sätt? Nu sitter jag här och kollar på kläder till Ellos, och försöker övertala mamma om att köpa en sak till mig, men mamma säger bara: "Du shoppade jättemycket i helgen nu får det räcka." Men förlåt att jag är en shopping freek. Imorgon är det svenskaprov och jag glömde träningspappret i skolan .. :S Typiskt mig, måste skärpa mig nu. Det positiva med dagen var att ikväll ska jag och mamma ha mys, för att jag åker till pappa i helgen . Så vi ska äta glass, mums. Men jag har skit ont i armen så orkar inte skriva mer men nu hittade jag några snygga kläder som jag kan ha på min träning, tennis träninga alltså, hmm, puma (a)

vad tycks?
H U G S & K I S S E S


amanda krya på dig,

Hejsan bloggen,
jag visste att det inte var något som stämde när jag klampade in i skolan med all min packning och tennis utrustning. Är man synsk eller ? Amanda som aldrig typ är sjuk var sjuk idag, det känndes fett konstigt att vara utan henne. Men du får krya på dig gumman, du måste komma imorgon. Imorgon är det två läxförhör, plus att på torsdag är det prov i ordgrupper! Palla prov och läxförhör! Men nu återgår vi till tidigare idag, vi började skolan med so , helt okej, men segare än vanligt. Sen var det gympa, fett kul! Men efter som att vi körde tennis med mjukboll förstörde det för mig på träningen ikväll. Men som vanligt så fick jag vara med James, börjar bli jobbigt! Men sedan matte , mahaha* jobbigt, jobbigt och jobbigaste lääxan någonsin! Men whutever sedan luunch, gahaha* rasten var roligare än vanligt ;) Sen samling , antingen fredagen den 13 eller 22 ska vi köra cybertown två omgångar med klassen , fett underbart. Sen svenska, och projekt tid, fast på projekt tiden fick vi ha hemkunskap, haha , vi fick göra skonse * stavning * Men efter skolan var det tennis,! Jippi, men vi fick skynda oss dit för vi slutade 30 minuter innan träningen. Tränaren körde värkligen med mig , han körde dom svåraste bollarna till mig, och tennis är faktiskt en svår sport , trodde inte det först men man måste tänka på tusen saker och träffa bollen rätt och så. Men mamma kommer hem vid nio , så nu sitter jag och gör läxorna och kollar på 2 ½ men , inte så smart , jag vet men det är mycket skönare, plus att jag dricker o'boy. mums!

H U G S & K I S S E S


I taket lyser stjärnorna

Helluu,
idag har jag vart i skolan, och på spanskan fick vi köra fruktsallad. Mahaha* men på no'n så gjorde vi godis för tredje gången, den blev bättre nu iallafall. Plus att vi fick godis utav Max. Fast vi fick äta lunch 10.30 :O Men det var för att efter lunchen skulle vi på bio i sf i sickla. I taket lyser stjärnorna. Den var fett bra, men Emil i min klass pratade under hela filmen, lite jobbigt Emil. Men nu sitter jag och kollar på one tree hill, det äger balle! (a) Men jag kan värkligen rekomendera boken och filmen i taket lyser stjänorna.
H U G S & K I S S E S

matcher

Hello sweeties.
Idag har jag vart och är med Cornelia, vi har kollat på 2 innebandy matcher :) Och så tträffade vi folk från min skola :) najs najs. Så klart har vi flummat ihjäl oss, och nu hatar inte en viss person mig längre :D hoppas jag itne iaf (a) Men imorgon är det plugget som gäller.. första lektionen är desutom spanska, sämst.. men sen är det no och sen bio dags, i taket lyser stjärnorna. (a) bäst . Men efter skolan vet jag inte vad som händer, hmm.. vi får se (a) Men nu har hon åkt hem för jag skrev så segt. Men skriver mera imorgon om filmen och så. Klassen glöm inte gosse filtar :) <3 ps. älskar 1 februari :)
H U G S & K I S S E S


I'm tha shit

Hej svejs bloggen.
Idag ska jag vara med Cornelia, hon bor i älta, min barndomsbästis dåra. Och eftersom att ett visst gäng har match idag ville hon kolla på dom , så då drar vi till orminge klockan 10 i 3 :) Nu får du bannemig har gjort klart läxan snart :D Det är fortfarande snö ut, bajs! Nu tkr jag att det ska bli sommar igen,

H U G S & K I S S E S

ny månad

Hejj,
idag är det första februari år tvåtusennio. (a) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, hmm.. kanske ringa runt och kolla om ngn vill göra ngt, men vi får se :) Alldelles nyss såg jag på Australianopen, heja sweitchen! (a) Men igår satte jag på mig lösnaglar och efter som att jag inte är fan råkade 1 ramla av, förstadag , allvarligt? :O Imorgon är det ännu en dag i tortyrhuset ( skolan ), men jaa man får ju iallafall träffa sina älsklingar, :) Men nu orkar jag inte skriva mer , har fullt upp.
H U G S & K I S S E S

RSS 2.0